Witaj, trafiłeś właśnie na jedną z ofert profesjonalnego serwisu mechaników samochodowych - SuperMechanik.pl. Mamy nadzieję, że oferta spełni Twoje oczekiwania.
Jeżeli szukasz innego mechanika, możesz go znaleźć w naszym serwisie.
kręcące się koło

Naprawimy Twoje auto

 

MOBILNY SERWIS TIR, CIĘŻAROWE NIEMCY, FRANCJA, BELGIA, HOLANDIA +48 573 939 922

logo MOBILNY SERWIS TIR, CIĘŻAROWE NIEMCY, FRANCJA, BELGIA, HOLANDIA +48 573 939 922

 
+ + + + + opinie klientów

MOBILNY SERWIS TIR, CIĘŻAROWE NIEMCY, FRANCJA, BELGIA, HOLANDIA +48 573 939 922
Adres: 59-241 Europa, Mobilny Serwis
tel: 24h/dobę +48 573 939 922 Biuro +48 573 939 923 Serwis
Podczas kontaktu koniecznie powołaj się na SuperMechanik.pl i zapytaj o dostępne rabaty

Opinie (12):
· Man (IP:37.47.13.*) dnia 30.06.2018 r. | Ocena: + + + + +

Super serwis wymiana sprzegla 3 godziny polecam pelen profesjonalizm znaja sie chlopaki na robocie bede polecal wszystkim

· Man tgx (IP:188.146.142.*) dnia 30.03.2018 r. | Ocena: + + + + +

Polecam firmę, Wymiana sprzęgła we Francji Lion - sprawnie i w normalnych pieniądzach. Pozdrawiam

· MAN TGX (IP:37.47.5.*) dnia 27.03.2018 r. | Ocena: + + + + +

W ZESZŁYM TYGODNIU SERWIS WYMIENIŁ MI SPRZĘGŁO W NIEMCZECH. CZAS OPERACJI 4 GODZINY. POLECAM

· Volvo fh (IP:37.47.5.*) dnia 07.03.2018 r. | Ocena: + + + + +

Polecam serwis. Naprawa skrzyni biegów we Francji. Diagnoza, robota i gotowe. 5 warsztatów w tym jeden autoryzowany serwis wydało diagnoze, każdy inną. Kolega polecił JW.Przyjechali stwierdzili zupełnie co innego i powiedzieli ze auto rano będzie gotowe. Jeździ do dzisiaj już kilka miejscy.Obiecałem opinie i słowa dotrzymuje. Jak warto to trzeba chwalić. Pozdrowienia

· Man tgx (IP:37.47.46.*) dnia 13.12.2017 r. | Ocena: + + + + +

Dzięki za wymianę piasty -jak zawsze szybko sprawnie i bez fuszerki! Oby nie przyszło wam na myśl żeby kiedykolwiek zrezygnować z napraw w Niemczech:-) Pozdr Wiktor

· Scania 124 R (IP:46.134.58.*) dnia 13.11.2017 r. | Ocena: + + + + +

Podziękowania pomimo trudności na drodze szybka diagnoza i naprawa pozdrowienia dla Pana Pawła będę polecał super servis

· Man TGX (IP:77.46.3.*) dnia 29.09.2017 r. | Ocena: + + + + +

Wyrazy podziękowania za naprawę MAN-a sprzed tygodnia.Serwis pomimo trudności nie zostawił mojego auta tylko do skutku szukał przyczyny usterki.Faktycznie muszę przyznać ze nie zostawiają nikogo na drodze i walczą do końca. Zawsze będę polecał bo porządny serwis to połowa sukcesu transportu.Ceny również polskie a nie Francuskie. Pozdrawiam

· Man (IP:37.47.33.*) dnia 15.08.2017 r. | Ocena: + + + + +

Korzystałem już dwa razy, ostatnio w Belgii chłopaki wymienili mi sprężarkę,polecam

· Volvo euro 6 (IP:37.47.24.*) dnia 10.08.2017 r. | Ocena: + + + + +

Wymiana sprzegla na polodniu francji z kalibracja komputerowa pare godzin i znowy w trasie az milo sie patrzy jak pracyja fachowcy Dzieki wielki bede polecal wszystkim

· Daf (IP:141.136.149.*) dnia 20.07.2017 r. | Ocena: + + + + +

Wymiana sprężarki w dwie godziny od zgłoszenia!To jest serwis!Duży plus za stacjonowanie w Belgii. Dzięki Panowie !

· Man (IP:80.55.3.*) dnia 14.07.2017 r. | Ocena: + + + + +

Tak sprawnej ekipy dawno nie widziałem wymiana sprzęgła zajeła im nie całe 2 godziny a do tego stacjonują na zachodzie więc dojazd szybki polecam

· Volvo (IP:77.46.3.*) dnia 15.05.2017 r. | Ocena: + + + + +

Mega fachowcy!!

 
Naprawiane auto
Maksimum 45 znaków.
Nick
Treść wiadomości
Maksimum 1000 znaków.
Ocena
+
+
+
+
+
Kod z obrazka
Dane przetwarzane są zgodnie z naszą Polityką Prywatności


Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Korzystając ze strony internetowej SuperMechanik.pl wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania zawartości naszych serwisów. Więcej informacji: polityka cookies